alojamiento congreso ajedrez

Recomanacions per a l’allotjament durant el congrés

L’organització del congrés d’escacs educatiu hem previst facilitar i assegurar l’allotjament dels assistents. Per a això hem contactat amb diferents establiments hostalers i hem publicat les seues ofertes en la secció Allotjament d’aquest lloc web. No obstant això, les places que s’han reservat per a l’esdeveniment tenen la natural limitació de número per la capacitat dels hotels i la necessitat de reservar amb almenys 15 dies d’antelació.

L’ofereix hostalera en la zona del congrés és molt nombrosa i el preu que es pot contractar és millor com més anticipem la reserva, per la qual cosa reserves d’última hora poden tindre un cost superior.

La zona és turística per excel·lència, tenim platges al costat de La Nucia com Benidorm, Altea, Calp i el programa del congrés  deixa lliure el diumenge 20 d’octubre per a descansar i conéixer aquesta zona de la costa alacantina, les seues platges, la seua gastronomia, els seus carrers i els seus comerços. Pot ser una bona idea combinar l’assistència al congrés amb un temps per a l’activitat turística i l’oci en companyia d’amics o familiars durant el cap de setmana.

En qualsevol cas, recomanem anticipar les seues reserves d’allotjament per al congrés.

Posted in noticia del web val and tagged .