Programa per a acompanyants

 

És un plaer poder anunciar el programa per a acompanyants que el municipi amfitrió, La Nucia, posa a la disposició de tots aquells que desitgen gaudir de les seues activitats.

 

Les activitats requereixen d’inscripció prèvia i per a això Turisme ens facilita dues formes:

  • Per email, amb tota l’antelació que siga possible per part dels interessats: turismo@lanucia.es (966101098)
  • En l’estand de Turisme que estarà en l’Hall del Auditori durant el divendres a la vesprada.

 

Les propostes són:

CEM El Captivador

 

Dissabte al matí a les 11.00 hores eixida des del Auditori al CEM El Captivador, una ruta de passeig que no té dificultat (és una ruta verda de senderes) i té una duració d’unes 2,5 hores, més la visita en el mateix centre. Fent clic en en enllaç del CEM El Captivador, s’accedeix a la seua pàgina web, on es podrà veure que el lloc és un centre d’educació i estudis mediambientals per a la defensa dels valors del medi natural i la forma de vida tradicional.

 

Disposa d’Aula de la Naturalesa, Laboratori (realitzarem observacions al microscopi i reflexionarem sobre l’ús d’energies alternatives, hi ha un Arboretum, Hort i Rusc, on coneixerem l’ús tradicional de plantes mediterrànies, la importància de l’apicultura, etc., hi ha un Museu Etnològic  amb elements donats per veïns de la comarca i, com no, una preciosa Xarxa de Senderes, perfectament abalisada i senyalitzada per al gaudi del visitant

 

La Nucía

 

Dissabte a la vesprada a les 18.00 hores eixida des del Auditori cap al Barri antic de La Nucia. Una visita guiada per a descobrir emblemàtics racons, destacant entre ells la Plaça Major, l’església del segle XVIII, el safareig i “els Xorros”, el paratge de Font de la Favara i el Mirador del carrer Calvari.

 

Animar-vos a tots a participar i no oblideu fer la reserva prèvia tal com hem explicat a dalt.