retarurantes congreso ajedrez

Guia de restauració per a assistents al Congrés d’Escacs Educatiu

Hui oferim informació sobre on menjar prop del Auditori i Centre Cultural de la Mediterrània en el qual se celebra l’I Congrés Internacional d’Escacs Educatiu i Pedagogia.

Com és natural, cal aconsellar cridar abans per a reservar places o per a preguntar sobre el menú i altres menjars que oferisca cada local. Us deixem ací alguns suggeriments que esperem siguen d’utilitat:

  • BAR EL MIRADOR: Avd. Porvilla 48. Telf.: 617891477

Especialitats, Tapes.

 

  • CERVESERIA WHITE: Avd. Porvilla 40. Telf.: 654281537

Especialitats: Tapes, entrepans, hamburgueses.

Menús 15€.

 

  • BAR RESTAURANT UNOOM: Avd. *Porvilla 5. Teléf.: 696263963.

Especialitats: Tapes, Arrossos i Menjars Casolans.

Menús 12€.

 

  • BAR LA PLAÇA: Plaça Major núm.5. Telf.: 654281537

Especialitats: Tapes, entrepans.

Menús 15€

 

  • RESTAURANT EL CARBÓ: Avd. La Carretera 1. Telf.: 965870678

Especialitats: Carnes a la Brasa.

Menús 17,90€

 

  • PIZZA 4U: Avd. Carretera 1. Telf.: 966897204.

Especialitats: Pizzes.

Menús: 10€ (fins a les 16h)

 

  • BAR PLAZA DELS MÚSICS: Avd. Carretera Plaza els Músics. Telf.: 655826199

Especialitats: Tapes i Combinats.

RESTAURANT COQUELICOT: C/ La Carretera núm.18. Telef: 966280700.

Especialitats: Cous-cous.

El Congrés d’Escacs Educatius a l’Auditori de la Mediterrània

Coneixes La Nucia? Coneixes les instal·lacions on se celebrarà el Congrés Internacional d’Escacs Educatius i Pedagogia els dies 18 i 19 d’octubre de 2019? Perquè tenim bones notícies per a tots? Les instal·lacions són excel·lents! Ho fem en el Auditori i Centre Cultural de la Mediterrània, en la Plaça Almàssera, 1, 03530 La Nucia, Alacant (Espanya).

Podíem explicar-vos infinitat de coses bones sobre les instal·lacions que tan amablement ens ha oferit el municipi alacantí de La Nucia per a celebrar aquest congrés, així com els premis d’arquitectura que ha rebut, les milers de valoracions positives dels seus visitants que han tingut l’ocasió de visitar-lo, etc., però preferim oferir-vos una galeria d’imatges que descriuran molt millor el lloc que trobareu en arribar.

Ja ens comptareu si us ha agradat …


 

aparcamiento congreso ajedrez

Més de 300 places d’aparcament gratuït per al congrés

Tenim una excel·lent notícia per a compartir amb tots aquells que desitgen vindre al Congrés d’Escacs Educatius i Pedagogia.  Disposem de més de 300 places d’aparcament gratuït just davant de l’Auditori que serà seu de l’esdeveniment, es tracta d’un pàrquing municipal que La Nucia ens ofereix per a major comoditat en els desplaçaments amb el nostre vehicle particular.

En aquest enllaç oferim la ubicació de l’accés al pàrquing gratuït, el qual està en l’Avinguda Porvilla de La Nucia, a l’altura del número 34 per si disposeu de navegador i voleu introduir la informació, l’entrada la trobareu passada la rotonda de baix i fent el canvi de sentit en la segona rotonda.

alojamiento congreso ajedrez

Recomanacions per a l’allotjament durant el congrés

L’organització del congrés d’escacs educatiu hem previst facilitar i assegurar l’allotjament dels assistents. Per a això hem contactat amb diferents establiments hostalers i hem publicat les seues ofertes en la secció Allotjament d’aquest lloc web. No obstant això, les places que s’han reservat per a l’esdeveniment tenen la natural limitació de número per la capacitat dels hotels i la necessitat de reservar amb almenys 15 dies d’antelació.

L’ofereix hostalera en la zona del congrés és molt nombrosa i el preu que es pot contractar és millor com més anticipem la reserva, per la qual cosa reserves d’última hora poden tindre un cost superior.

La zona és turística per excel·lència, tenim platges al costat de La Nucia com Benidorm, Altea, Calp i el programa del congrés  deixa lliure el diumenge 20 d’octubre per a descansar i conéixer aquesta zona de la costa alacantina, les seues platges, la seua gastronomia, els seus carrers i els seus comerços. Pot ser una bona idea combinar l’assistència al congrés amb un temps per a l’activitat turística i l’oci en companyia d’amics o familiars durant el cap de setmana.

En qualsevol cas, recomanem anticipar les seues reserves d’allotjament per al congrés.